Air Jordan MARS 270 Kengät mediaalinen katsaus

Muut tärkeät Jordan 6 Retro -kenkätilastot sisältävät 8 mm: n alennuksen 26 mm: n ja 18 mm: n lisäksi terveellisen joukon korkeuden, joka on kohdistettu todelliselle 100 mailin etäisyydelle. Profeel Movie tarjoaa jatkuvasti erinomaista turvallisuutta Salomon-jalkineissa. Varsinainen S / Lab Erittäin tämä erityinen minimi kuitenkin suojaava rock and roll -ruoka on erinomainen työ.

Salomon S-Lab Erittäin Air Jordan MARS 270 Kengät mediaalinen katsaus

Varsinainen Salomon S / Lab Erittäin mediaalinen toppi.

Salomon S / Lab erittäin ulkopohja

Minulla on sijoitettu yli kaksisataa viisikymmentä kilometriä korkealaatuisen kostean vetovoiman Contagrip-ulkopohjan ympärille tästä jalkineesta, myös siinä tuskin esiintyy tunnistetta. Sen vetovoima kosteille alueille on todella hämmästyttävä, mikä oli osoitettu toimiessaan korkean ja kostean nurmikon kautta myös 40 asteen kaltevuudessa, joka on leikkautunut suurten kalliopalaten kanssa. liukastumista kosteaan alueeseen samoin kuin milloin tahansa Vaadimme todellisia jalkineita voidaksemme etsiä keskustelua tai jopa lähellä sitä, lohkare, jonka todellinen ulkopohja napsahti kokonaan. 'd täydellinen hallinta. Meillä ei ole tätä ominaisuutta henkilökohtaisten alppikäyttöominaisuuksieni vuoksi, joita usein pelataan henkilökohtaisten ystävieni kautta, vaan sen sijaan todellinen itseluottamus, johon tämä tietty ulkopohja vaikuttaa. Minimikuljetusten ohella todellinen Contagrip-ulkopohja tuntuu päästävän jokaiseen asiaan. Asetamme sen kuuden tunnin kaltevuuskiipeilyillä huolimattoman lian, lumisateiden ja jäätyneiden purojen risteysten sisäpuolelle, lisäksi luukuivana, tukevana ja erikoistuneena ohjauksena. Tämä erityinen ulkopohja tekee siitä melkein kaiken.

Salomon S-Lab Erittäin ulkopohja

Todellinen Salomon S / Lab Erittäin ulkopohja.

Salomon S / Lab Yleiset ajatukset

Varsinainen S / Lab on Jordan 3 Retro -kengät todella 10,7 unssia jalkineet, kun 8 mm: n alennus on tarkoitettu todellisen 100 mailin etäisyyden käsittelemiseen. Tämä on epäilemättä todennäköisesti eniten suojaava S / Lab-jalkineet, jotka olen itse asettanut, samoin kuin olen vakuuttunut siitä, että nämä jalkineet saattavat loppua hienosti edeltävät 500 kilometriä, jotka voivat auttaa korvaamaan todelliset 180 dollarin kustannukset. Ottelun, vetovoiman ja pehmusteiden tavoin ovat yleensä riittävät verrattuna mihin tahansa Salomon-jalkineisiin, jotka olen asettanut, tämä on tosiaankin jalkineita urheilijoille, joilla on kapeampi etujalo. Pystyimme pakenemaan kiirehtimällä 100 k tällä jalkineella asettamalla todella ohuita sukkia, mutta kohti todellisia myöhemmin vaiheita kilpailusta. Koimme henkilökohtaisen jalkani tulehduksen seinätilasta toeboxista.

Started by pbawerawi at May 18, 2020 - 6:17 AM