Nike Joyride CC3 Setter Kengät halpa täsmälleen

Valitettavasti suurin osa toiminnoista, jotka tekevät tästä jalkineesta toimimaan hienosti erikoistuneessa maisemassa, sallii sen olla myös pienempi määrä, joka sopii hyvin lähes kaikkiin muihin. Todellisessa Bushido II -mallissa on hiukan enemmän pehmusteita ja monipuolisuutta verrattuna jalkineiden ainutlaatuiseen versioon, mutta se on edelleen uskomattoman jäykkä jalkine. Tämä erityinen jäykkyys häiritsee henkilökohtaista vaihetta, kun me törmäämme ei-teknisiin polkuihin ja päästämme täysin eroon todellisesta tyylikkäästä vaihtovaiheesta Kobe IV Protro Wizenard -kengät paljon pehmeämmistä jalkineista, kuten Altra Timp 1: stä. 5. Paras paradoksi Bushido II on oikeastaan ​​mikä henkilökohtaisesti, tämä luotu maisema, joka on tyylikäs ja tehokas todella tuntevat häikäisevän ja hankala.

Lisähuoli, johon kävimme, on se, kuinka Bushido II: n ohut, tarkka ottelu kasvoi täysin epämiellyttäväksi muutaman tunnin kuluttua jalkineista. Mitä tulee henkilökohtaiseen jalkoihini, joka muuten on yleensä melko ohut tai pienempi, emme voineet toimia paljon enemmän kuin pari tuntia ilman, että henkilökohtainen jalkani olisi alkanut tuntea olevani ahdas. Viidenkymmenen prosentin mitan nostaminen voi auttaa tätä ongelmaa, mutta kapeus saattaisi silti masentaa minua henkilökohtaisesti valitsemalla todellisen Bushido II: n suhteen Nike Zoom Winflo 6 -kengät pidempään toimiviin kenkiin verrattuna kahteen tuntiin.

Kestävyys

Sturdiness oli ollut ehdoton voimakas vaihe kyseiselle ainutlaatuiselle Bushidolle, ja myös Nike Joyride CC3 Setter Kengät halpa täsmälleen sama näyttää pitävän tarkkaa kyseiselle Bushido II: lle. Vaikka olen toistaiseksi asettanut vain 75 kilometriä jalkineiden ympärille, henkilöiden kilometrit sattuvat olemaan melko kovassa maisemassa, kuten huomattava määrä polkua. Riippumatta siitä, mitkä päälliset näyttävät Nike Blazer Low -kengiltä melko hyvin samankaltaisilta, koska ne tekevät päiväajan 1. Todellinen ulkopohja näkyy varovasti asetettuna, tosin todennäköisesti kuitenkin tarjoaa useita 100 kilometriä, jotka liittyvät sen olemassaoloon. Viimeisenä, varsinaisella välipohjalla ei näytä olevan tiivistettyä tai edes kuormitettua mitään.

Started by pbawerawi at May 20, 2020 - 7:22 PM